Laatste Nieuws

04 januari 2019 – Te koop aangeboden
Vlierden – Er staat weer veel te koop! Ga naar onze gebruikte materialen en bekijk ons aanbod.

14 september 2017 – Te koop aangeboden
Vlierden – Er staat weer veel te koop! Ga naar onze gebruikte materialen en bekijk ons aanbod.

26 september 2016 – Video’s
Vlierden – In oktober gaan we live met video’s van onze (gerealiseerde) projecten! Zo krijgt u een nog betere indruk van onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Ga naar onze videopagina en bekijk onze video’s.

02 juli 2016 – Drukte vanwege de storm- en hagelschade
Vlierden – Vanwege de drukte kunnen wij de vele aanvragen helaas niet meteen beantwoorden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij proberen alle aanvragen alsnog te beantwoorden en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

20 mei 2016 – Beglazen 100 jaar oude kas te Molenhoek
Molenhoek – Momenteel zijn we bezig met het beglazen van een 100 jaar oude kas te Molenhoek (Nijmegen). Hieronder enkele foto’s van de voortgang. Uiteraard wordt het eindresultaat ook op onze website getoond.

IMG_4607 IMG_4611

28 april 2016 – Patrick van Horne breidt werkzaamheden verder uit
Tholen – Patrick van Horne staat bekend als de Kassensloper van het Zuiden. Het bedrijf bouwt ook ook al lang kleine kassen. Daarnaast is Patrick ook druk bezig met het herstellen van glas- en schermschades en het algemene kasonderhoud. Patrick van Horne uit Vlierden heeft de eerste kassen al gekrijt. Zodra de zon zich laat zien, melden de telers zich bij Patrick. De zon heeft al fel geschenen. Dus is er al hard gewerkt om de (tunnel)kassen handmatig te krijten.

Laatste Nieuws foto 1

Mark de Wit belde Patrick in augustus. Hij is aspergeteler in Veghel, Mariaheide. Zaterdagavond hagelde het fiks op zijn kas. De helft van de ruiten lagen er uit – ongeveer 4500 ruiten. Mark: “Zondagochtend stond Patrick al op de stoep. De dag erna kon Patrick meteen beginnen met de herstelwerkzaamheden.” Mark is heel tevreden over deze voortvarendheid van Patrick. “Ik had echt geen zin om daar een paar weken op te moeten wachten. We moeten verder,” zegt hij. Het was niet makkelijk. Aspergebedden zijn hoog en er stond veel loof op. Na 6,5 week was de klus geklaard.

Link naar artikel: http://www.groentennieuws.nl/artikel/140011/Patrick-van-Horne-breidt-werkzaamheden-verder-uit